Over ons

Save Rijopleiding is een ervaren Rijschool in Amsterdam. Elke leerling wordt door een ervaren rij-instructeur individueel begeleid. Bij ons zul je meteen ervaren dat je met een zeer goede Rijschool aan het rijden bent die je zo snel mogelijk gaat laten afrijden bij je rij-examen.

Deskundige begeleiding

Rijschool Save Rijopleiding doet zijn best om zo deskundig mogelijk alle leerlingen te begeleiden en te laten slagen voor hun rijexamen.

Save Rijopleiding zorgt dat je in de toekomst met veel plezier en veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Wij kunnen je na vele jaren ervaring een eerlijk en betrouwbaar advies geven en jou zo helpen om een rijopleiding uit te kiezen die voor jou het meest geschikt is.

Stap-voor-stapmethode

De rijopleidingen bij onze Rijschool in Amsterdam worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode. Je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde en gebaseerd op je eigen tempo.

De verkeersdichtheid is de laatste tijd flink toegenomen, met de daarbij behorende agressie. Wij leren je vol zelfvertrouwen een aandeel te leveren aan een zo prettig en veilig mogelijk verkeer. Dat vereist hard werken tijdens je rijopleiding, onderschat dat niet.

Automaat

Wij bieden autorijles aan in een automaat. Dit doen wij om verschillende redenen. Het is namelijk zo dat je sneller je rijbewijs haalt door in een automaat rijles te nemen. We hebben de voordelen opgesomd over rijles nemen in een automaat.

Lees meer…

Theoriecursus

Wist je dat we naast praktijklessen, ook theoriecursussen geven? Zo kunnen we je je hele leerroute begeleiden totdat je bent geslaagd voor je autorijbewijs. Praktijk en theorie zijn natuurlijk verschillende dingen. Maar onze lesmethodes zijn hetzelfde! Dat betekent dat je, net zoals bij je praktijklessen, dezelfde  kwalitatieve persoonlijke begeleiding krijgt bij je theoriecursus.

Lees meer