wachten...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Code is incorrect!

Fout

U bent iets vergeten!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Laatste nieuws

08
NOV
55
Laat hier je reactie achter!

Wij hebben een nieuwe Website. Wij wille…
Lees verder

17
DEC
0
Chun

​Strongly recommend Said coach!!! I …
Lees verder

17
DEC
0
Thanks!

​Just passed my practical exam last we…
Lees verder

17
DEC
0
Peng Wang

​I just passed the exam on tuesday, 8 …
Lees verder

17
DEC
0
Gang

​I absolutely enjoyed having Said as m…
Lees verder


Meer

08
NOV

Laat hier je reactie achter!

Wij hebben een nieuwe Website. Wij willen graag dat je laat weten wat je van onze rijlessen vindt! Onderaan de pagina kun je een reactie achterlaten. Alvast bedankt.
Reacties zijn uitgeschakeld voor deze post.


Reacties

Blog reacties

Melina

07 December, 2013 om 21:21:07

Super bedankt said! Dankzij jou heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik voel me heel zeker en veilig op de weg. Save rijopleiding is zeker een aanrader!.

Ik wens andere leerlingen heel veel succes!

Groetjes,
Melina

Blog reacties

hans

02 December, 2013 om 11:42:02

Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijexamen nadat ik in de auto van Said had geleerd om veilig en behendig auto te rijden. Dat is nog niet zo gemakkelijk, maar Said heeft me vooral goed geholpen door geduldig te zijn en steeds te laten zien waarom dingen fout gaan en hoe het beter kan. Als je voor zijn aanwijzingen openstaat, is er veel te leren en is het gewoon ook leuk om een uur te oefenen op de weg. Said, zeer bedankt, dankzij jou kan ik nu zelf de openbare weg op!

Ik heb mijn Theorie en praktijk -examen allebei in de 1e keer gehaald!!!!

Dus daarom mensen, niet denken maar DOEN!!!

Groetjes, Hans

Blog reacties

Emal

02 December, 2013 om 11:42:02

Bij deze wil ik mijn dank uitspreken aan said voor de goede begleiding en ondersteuning dankzij de leerzame en plezierige lessen van said ben ik in 1x geslaagd. Ik ben er van overtuigd dat zijn manier van lesgeven nog vele leerlingen aan een rijbewijs zal helpen. Nogmaals, hartelijk dank groetjes,

Blog reacties

Ikram

02 December, 2013 om 11:42:02

.Hij geeft goede les, erg geduldig, hij helpt je heel erg graag met alles, uitleg met tekeningen ,komt altijd zijn afspraken na end. Lief geen geschreeuw wat ik bij een andere rijschool wel heb gehad.Super rijschool en echt duidelijke uitleg en herhalen tot je het begreep
Echt een aanrader..

Blog reacties

Nina van Wijk

02 December, 2013 om 11:41:02

Ik ben vorige week geslaagd voor mijn rijexamen, in 1 keer! Ik twijfel er niet aan dat dit komt door de goede begeleiding van Said. Ik ben nooit met tegenzin naar rijles gegaan. Bedankt voor je hulp en geduld!

Een echte aanrader!